Webbdesign och Webbutveckling

För din stark och framgångsrik framtid online ...
Imagination

  • SUCCESSFUL BUSINESS ONLINE
  • All the effort in the world won't matter if you're not inspiredFRESH
  • CREATIVITY
  • QUALITY
  • MAKE SMART CHOICE

KONCEPT/IDÉ

Varje projekt börjar med en idé. Om ni har en vision om hur ert webbprojekt, mjukvara eller IT-tjänst kan komma att se ut, finns vi här för att hjälpa till. Vi förverkligar era idéer genom att tillämpa våra expertkunskaper.

WEBBDESIGN

Ni har i genomsnitt endast tre till åtta sekunder för att få besökaren att stanna hos er på webbsajten. Hur gör ni för att få henne att stanna? Det allra första som besökaren ser är sajtens visuella design.Vår gedigen erfarenhet inom designområdet och rationell och genomförbar kreativitet är ett perfekt verktyg för att skapa en unik sajt som kunder kommer att stanna länge på och vilja komma tillbaka till.
Vårt portfolio

WEBBUTVECKLING

Varje IT-projektidé som ni längtar att genomföra kommer att bli till verklighet med hjälp av vårt proffsteam som tar väl hand om varje projekt - oavsett dess svårighetsgrad. Vi arbetar med projekt i .PHP, Java script, .NET, FLASH samt med andra aktuella programmeringsspråk.

KVALITET

Som produktutvecklare och tjänsteleverantör tar vi fullt ansvar för genomfört arbete. Vi ser till att göra allt med "top notch" kvalitet. Vi håller det vi lovat och inte nog med det - vi ser till att varje kund vill rekommendera våra tjänster till andra. Det gör de alltid. Fråga dem själv!
Kunder / Feedback

SUPPORT

Vad är en IT-produkt utan en välfungerade support? Vi ser alltid till att hjälpa våra kunder så gott det bara går – med att förstå alla detaljer som krävs för problemfri användning och produktens operationella processer. Vi ger rekommendationer utifrån våra kunskaper och erfarenheter. Rätt ofta gör vi det även utanför projektens ramar – som vänner över en kopp kaffé. Våra kunder är inte bara våra tillförlitliga partners, utan även våra Vänner.

GARANTI

För varje högkvalitativ produkt är det naturligt att kräva en garanti. Detsamma gäller även IT-produkter, även om det är ingen fysisk produkt i sig, utan en tjänst, en immateriell rättighet. Vi försöker dock alltid att ge en garanti för det arbetet vi genomför. Visst finns det begränsningar. Det finns saker som ligger utanför vår kontroll. Allt annat ger vi garanti för.

Mer ... Tjänster